Chec aperitiv

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2011 | 5503 vizualizari

 

mi era o pofta...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri faina
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • 150 gr de parizer
  • 150 gr muschi tiganesc
  • 100 gr telemea
  • cateva felii de branza brie
  • 100 gr masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • 6 ciuperci chompignions
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se amesteca ouale cu smantana si cu faina .Se pune vegeta si piper dupa gust dupa care se adauga parizerul taiat cubulete,muschiul tiganesc taiat cubulete,ardeiul kapia tocat,maslinele taiate feliute,branza telemea,ciupercile taiate cubulete si frunzele de patrunjel tocate.Se amesteca si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra se pun felii de branza brie si se da la cuptor pentru 45 de minute .Se face testul cu scobitoarea si daca e gata se opreste focul .Se serveste rece sau calda .eu am papat calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Choux-uri aperitiv